Welkom bij de maandelijkse nieuwsbrief van S.V. Xtend! Vanuit deze nieuwsbrief houden wij, het bestuur der S.V. Xtend, jullie op de hoogte van al onze activiteiten per maand.

Ben je een nieuw lid en wil je graag in de Whatsappgroep van Xtend? Stuur een mailtje naar info@svxtend.nl en we voegen je toe!

Xtend Merchandise | Pre-Order

We hebben er even op moeten wachten maar hier zijn ze dan: de Xtend-truien en dassen! Druk hier om naar de Shop te gaan!

Woensdag 8 januari | Movienight Nijmegen "Sci-fi", Heyendaalseweg 98, Nijmegen (Technovium, lokaal 4.20)

Woensdag is het weer zo ver: de Movienight in Nijmegen. Het thema van deze maand is Sci-fi, stem dus snel op je favoriete film via de Facebookpoll!

Om 18:00 zal er een mogelijkheid zijn om eten te bestellen op eigen kosten.

18:00 – 22:00

Donderdag 9 januari | Algemene Leden Vergadering (ALV) + Xtend Nieuwjaarsborrel bij Café de Fuik, Nijmegen

9 januari is het zo ver: onze tweede Algemene Leden Vergadering. De vergadering zal deze keer plaatsvinden in Nijmegen, namelijk in Café de Fuik. Je hebt de agenda in je mail gekregen, bekijk deze vooral!

19:00 – 21:00

 

Het is weer tijd voor de maandelijkse borrel bij café de Fuik. Een borrel voor zowel leden als niet-leden. Blaas samen lekker de stoom af onder het genot van bijvoorbeeld de enige échte Xtendshot!

De borrel zelf duurt in principe van 21:00 t/m 22:00, maar daarna ben je natuurlijk vrij om zo lang te blijven als je zelf wil 🙂

21:00 – 22:00

Woensdag 15 januari | Xtend on ice: schaatsen bij Triavium, Nijmegen

Om het jaar fijn te beginnen, gaat Xtend op 15 januari schaatsen bij het Triavium in Nijmegen. Kom jij ook gezellig samen met Xtend schaatsen?

De entreekosten om mee te schaatsen bedragen €5,95 met je studenten pas. Als je eigen schaatsen hebt neem ze mee want schaatsen huren kost €6,-.

We verzamelen om 19:45 voor het Triavium in Nijmegen. Het makkelijkst is om bij station Nijmegen Dukenburg. uit te stappen want daar ligt de schaatsbaan vlakbij!

Vrijdag 24 januari | VroegZat: Anti Winter, Varkensstraat 46, Arnhem

Microclubbing, dé uitgaanshype waarbij het feestje vroeg begint en waarbij men vroeg piekt, is nu ook overgewaaid naar Xtend!
In samenwerking met S.V. Creas organiseren wij Vroeg Zat: Anti Winter! De naam zegt het al; lekker vroeg zat worden.
Daarnaast heeft deze avond het thema Anti Winter.
S.V. Creas zal gehuld worden in een warme, zomerse sfeer. Dit, zodat we de kou voor even achter ons kunnen laten en alvast kunnen dromen van de zwoele zomeravonden. Wees dus niet bang om je naar het thema te kleden! 😉


Op vrijdag 24 januari opent S.V. Creas voor deze speciale gelegenheid al om 19:00 haar deuren. Vanaf 19:30 zullen we beginnen met het bierpongtoernooi, waarbij men in teams het tegen elkaar kunnen opnemen voor een mooie prijs. Je kan je op deze avond ter plekke inschrijven.


Daarnaast zal er speciaal voor deze avond een speciaal shotje worden verkocht voor een mooie prijs van 1,50! Zeker proeven dus!
Ook kan er met de knaekpas éénmalig gebruikt worden gemaakt van de 1-meter-bier-voor-10-euro-actie!
Dat zie je goed, 1 meter bier voor 10 euro!


En omdat het feest al vroeg begint (en vroeg eindigt), kun je bijvoorbeeld ook weer op tijd de trein pakken naar huis. MAAR Dat hoeft natuurlijk niet, want Creas blijft gewoon de normale tijden open na het feest.


Dus neem al je vrienden mee en begin je jaar goed en vroeg zat!


======PRAKTISCHE INFO======

DATUM: Vrijdag 24 januari 2020
TIJD: 19:00 – 00:00
LEEFTIJD: 18+
PLAATS: S.V. Creas, varkensstraat 46, 6811GN Arnhem

– Speciaal shotje voor 1,50,-
– 1 meter bier voor 10,- (eenmalig met je knaekpas)
– Bierpongtoernooi begint om 19:30u
– Anti Winter thema

Woensdag 29 januari | Movienight "Robots", Ruitenberglaan 26, Arnhem (ICA Filmhuis C0.12)

Als S.V. Xtend organiseren wij elke maand een Movienight met een bepaald thema wat bij de maand hoort! Van te voren gaan we eten bestellen, als je dit ook wilt moet je rond half 6 in ons lokaal zijn.

Stem op de Facebookpagina welke film we gaan kijken!

17:30 – 21:00

Donderdag 30 januari | Tosti Talk door Avisi

De beste besteding van je lunchpauze: de Tosti Talk! Iedere laatste donderdag van de maand geeft een medewerker van AVISI een praatje over een interessant onderwerp. Dit zal plaats vinden op HAN in Arnhem

Naast een interessante talk, zorgen wij ook voor verse tosti’s! Deelname is gratis.

Voor meer informatie houdt onze Facebookpagina in de gaten!

12:15 – 13:30