Wat zijn commissies?

Een commissie is een groep mensen die is aangesteld om een specifiek doel of taak te vervullen. Dit kan van een evenement organiseren tot een poster maken.
Wij hebben verschillende commissies:

 

  • Feest/activiteiten commissie
  • PR commissie
  • Intro commissie
  • Reis commissie
  • Studie commissie

Meer uitleg over elke commissie wordt later uitgelegd.

Waarom zou je bij een commissie willen?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand zich bij een commissie zou willen aansluiten. Sommige mensen zijn geïnteresseerd in het onderwerp waarover de commissie zich buigt en willen hun kennis en ervaring delen. Anderen willen deel uitmaken van een groep die invloed kan uitoefenen op belangrijke besluiten of beleid. Sommigen zien het als een manier om hun professionele netwerk uit te breiden of om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Een andere reden is dat sommige mensen zich betrokken willen voelen bij de samenleving en een bijdrage willen leveren aan de besluitvorming rondom een bepaald onderwerp.
Een andere goede reden om bij een commissie te willen is omdat een commissie goed staat op je CV. Naast dat je jezelf verbreed door nieuwe skills te leren, vinden bedrijven het super tof dat je in een commissie hebt gezeten. Voor de meeste bedrijven betekent dat dat je ervaring hebt met: in een team werken, organiseren van evenementen of het delen van je vaardigheden.

Feest/activiteiten commissie
 
PR commissie

Intro commissie
 
Reis commissie
 
Studie commissie

Merch commissie


Ben je geïntresseerd in een commissie of wil je graag meer weten?