Aanbieding!

Pluralsight student licentie September-2021 tot September 2022

 75,00

Pluralsight licentie voor online training en cursussen inclusief CodeSchool voor CMD en ICT studenten van ICA.

Beschrijving

Let op! Alleen HAN studenten kunnen gebruik maken van deze actie. Hierom is het verplicht om jouw HAN e-mail account aan het einde van jouw bestelling in te vullen.


Wat is mijn HAN e-mail?
Bestellingen worden binnen 4 werkdagen verwerkt. Is dit niet het geval neem dan contact op via penningmeester@svxtend.nl.

Licenties lopen altijd vanaf moment van aanschaffen tot eind studiejaar. Let hierbij dus op bij de aanschaf. Het aanschaffen van een licentie voor studiejaar 2020-2021 kan dus pas vanaf September 2020 en niet eerder.

Wat is PluralSight

Leuk dat jij je op deze pagina begeeft! Waarschijnlijk ben jij nieuwsgierig wat Pluralsight inhoudt en waarom deze verplicht is in jouw boekenpakket.

Pluralsight biedt videotrainingen, code challenges en cursussen voor ICT en CMD studenten. Tijdens jouw propedeuse en in jouw verdere studie vind je meer dan voldoende lesmateriaal om jou tijdens jouw opleiding te ondersteunen, prikkelen en jezelf te profileren. Leer van een wereldwijd netwerk van experts uit de industrie.

Voor de fanatiekelingen onder ons biedt Pluralsight meer dan genoeg verbreding en verdieping. Klik hier om een indruk te krijgen wat voor trainingen en cursussen er beschikbaar zijn.

Aanschaffen

Normaliter kost een jaarlidmaatschap ongeveer €430 euro. Als HAN student kun jij voor 75,- per jaar lid worden. Binnen een maximum van 5 werkdagen ontvang jij na betaling een uitnodiging op het opgegeven e-mailadres voor activatie van jouw account. De licentie is in het studie jaar van de aanschaf geldig. Gekochte licenties lopen tot eind augustus studiejaar 2020/2021, het lidmaatschap stopt automatisch.

Heb jij vorig jaar jouw account geactiveerd en haal jij in augustus 2020 een nieuwe licentie? Dan wordt je account verlengd en ontvang je niet opnieuw een uitnodiging.

Let op! Alleen HAN studenten kunnen gebruik maken van deze actie. Hierom is het verplicht om jouw HAN e-mail account aan het einde van jouw bestelling in te vullen.
Wat is mijn HAN e-mail?

Voor vragen met betrekking tot de Pluralsight student licentie neem contact op met Xtend via info@svxtend.nl.
Wanneer je je verkeerde e-mail hebt ingevoerd kun je een mail sturen naar penningmeester@svxtend.nl.

Let op! Restitutie van een aangeschafde licentie is niet mogelijk!

Extra informatie

HAN Email

Let op!!! Dit MOET je HAN-mailadres zijn.