Halloween – Xtend & Medusa

Nu de dagen weer kouder worden begint het al officieel te voelen, spooky season komt eraan! Dispuut Medusa heeft samen met Xtend een spookachtig feestje neergezet bij JessieD! Op donderdag 20 oktober 2022 kan jij daar je fantastische verkleed skills laten zien vanaf 20.00 uur. Koop je kaartje hier en dan zien we je graag tegemoet bij de engste Halloween Party van dit jaar!

Medusa heeft door onze liefde voor de griezelmaand voor de persoon die het mooiste/engste/angstwekkende kostuum heeft een hele mooie prijs, dus pak alles uit de kast en geniet van deze geweldige mogelijkheid om je te verkleden!

Ben jij lid van Xtend? Dan is dit feestje voor jou maar 3 euro! Niet leden betalen 5 euro en mocht je toch te laat zijn kan je ook nog bij de deur je kaartje kopen voor maar 7 euro!

Artikelnummer: 89370-9 Categorieën: , , ,

— I N F O —
Kosten: Ledenprijs: €3,-
Niet-leden: €5,-