Pre-CoBo Diner

De ConstitutieBorrel van het 7de bestuur van de studievereniging van Xtend komt eraan!

Op 29 juni 2022 is het zover, dan begint om 20.00 de CoBo van Xtend bij de Waagh in Nijmegen, kaart en adres staat beneden vermeld in de beschrijving! Naast dat de CoBo een gepland is en dat jullie daarvoor zijn uitgenodigd zijn, willen wij ook voor onze leden een gezellig etentje daarbij organiseren. Bij een bedrag van €30,- heb je een volledig drie gangen menu inclusief het eerste drankje gratis. Dit gaat dan ook plaatsvinden in de Waagh zelf zodat je nergens anders meer heen hoeft!

Het diner begint om 17:00 tot 20.00 wanneer we doorgaan naar de CoBo

Wanneer je deze kans niet voorbij wilt laten glippen maar het iets te onoverzichtelijk is met al die keuzes hebben we speciaal voor jullie het menu uitgetypt bij de beschrijving!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Artikelnummer: 29062022 Categorieën: ,

Voorgerecht

• Mosterdsoep met Dijon mosterd
  • Tomatensoep op basis van Crème fraîche en bosui