“We are coders”

Quintor is in 2005 opgericht met de overtuiging dat we software nog beter konden laten aansluiten op de business van klanten. In relatief korte tijd groeiden we van vier naar 180 medewerkers. Verspreid over vestigingen in Groningen, Amersfoort, Den Haag, Den Bosch en Deventer.

De vier basis ingrediënten van ons succes in het ontwikkelen van professionele software zijn: Werken in teams, Transparante werkwijze, Kennis delen en leren en de juiste tools in je ontwikkelomgeving. Zo hebben we in de loop der jaren talrijke klanten geholpen met het maken van een professionaliseringsslag. Voor hen realiseerden we, met hooggekwalificeerde professionals en de juiste technische keuzes, software die cruciaal is voor hun succes. Zij vertrouwen ons hun meest complexe IT-systemen toe, in de zekerheid dat wij de verantwoordelijkheid nemen. Software ontwikkelen die werkt en ertoe doet.

Opdrachtgevers waar Quintor de afgelopen jaren succesvol projecten heeft afgerond zijn o.a. DUO, ING, AEGON, GasTerra, ABN AMRO, CJIB en het ministerie van Economische Zaken. Zo krijgt iedere student zijn studiefinanciering en komt er cash uit de pinautomaten. Het lijkt vanzelfsprekend en dat zou het wat ons betreft ook moeten zijn.

Meer weten? Kijk op www.quintor.nl of mail bij interesse naar een afstudeeropdracht of (eerste) baan naar Kirsten Broekhuijsen (kbroekhuijsen@quintor.nl)