Lijkt het jou leuk om te helpen met algemene werkzaamheden rondom de introductie? Dan kun je je aanmelden als crew om van de introductie een onvergetelijke week te maken, zowel voor de nieuwe studenten als voor jezelf!

Nu het einde van dit schooljaar in zicht komt, zijn wij al druk bezig met het regelen van de introductieweek voor volgend schooljaar. Hiervoor zijn wij op zoek naar mentoren en crewleden die ons willen helpen bij de introductieweek. De introductieweek zal plaatsvinden van 21 tot 25 augustus 2023.

Wil je geen groepje begeleiden maar wel meehelpen met de intro? Dan is crew misschien wel iets voor jou! Samen met de andere crewleden regel jij dat alles tijdens de introductie soepel verloopt, er zijn meerdere taken die je dan kan gaan uitvoeren. Zo kan je scheidsrechter worden bij spellen, toezicht houden tijdens activiteiten en helpen met op- en afbouwen. We hebben ook mensen nodig die de spellen begeleiden, misschien wordt dat wel jouw taak. Let op! Crew heeft geen bardienst. 

Vul het onderstaande formulier in om crewlid te worden.

Aanmeldformulier voor Crewleden: