Covadis is een softwarehuis voor de ontwikkeling van webapplicaties en maatwerk software. Met de software van Covadis worden werkprocessen makkelijker en efficiƫnter gemaakt. Covadis werkt voor opdrachtgevers voor wie een standaard softwareoplossing niet (meer) voldoet of een standaard product willen laten ontwikkelen. Sinds juni 2015 is Covadis gevestigd aan de Transportweg in Doetinchem.

Frameworks waar Covadis onder meer gespecialiseerd in is, zijn .NET, ASP.NET Core 1.0, Angular 2 en Web API. Bij Covadis wordt er hoofdzakelijk geprogrammeerd in de talen C# en PHP. Aanvullend wordt er gewerkt met verschillende GIS-platformen en wordt er gebruik gemaakt van GitHub en Azure. Afhankelijk van welk specialisme nodig is voor een project, worden de ontwikkelaars flexibel ingezet.

Regelmatig heeft Covadis ruimte voor een HBO stagiair(e) Informatica. Dit kan gaan om zowel een meewerkstage als een afstudeeropdracht. Als stagiair bij Covadis kom je terecht in een team van jonge techneuten met een hoog kennisniveau. Je wordt daarbij begeleid door een ervaren ontwikkelaar. Wat je als stagiair(e) bij Covadis precies gaat doen, is afhankelijk van wat je leuk vindt en wat je wil leren.